Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB032    Categorie:  3 sterren Naam: Casa Lemmi
     
 
 
 

In misschien wel het mooiste landschap van Toscane, de beroemde golvende heuvels met cypressen van de Val d'Orcia in het romantische middeleeuwse dorp San Quirico d'Orcia, bevindt zich Casa Lemmi.†

Het van origine middeleeuwse pand is recent fraai†gerestaureerd, met behoud van talloze originele datails. Men biedt 2 elegante kamers, 1 junior suite en 3 prachtige suites, allen voorzien van telefoon, mini-bar, kluisje, sat-TV, internet aansluiting, airco en comfortabele badkamers.†Elk kamer of suite heeft een eigen inrichting waarover†tot in detail is nagedacht.

Het ontbijt is uitgebreid en wordt geserveerd in een†sjieke salon of bij mooi weer buiten op een gezellige binnenplaats.†Een kwaliteitsverblijf op een kwaliteitsplek.

Let op: Bij het reserveren van een suite is het mogelijk een Lancia Y, schakel 2 deurs, gratis te huren via elke autoverhuurder die met AuroEurope samenwerkt en zich in Italie bevindt. De kosten worden door Casa Lemmi namelijk aan u terugbetaald!

       
       
Adres: Via Dante Alighieri 29
Plaats: San Quirico d'Orcia (Siena)
 
 
Telefoon: 0039-0577-899016
Fax: 0039-0577-899838
Email: info@casalemmi.com
 
 
Kamers: 2 + 1 junior suite en 3 suites
Omgeving:

U bevindt zich direct in het landschap van de Val d'Orcia, door de Unesco beschermd en uitgeroepen tot patrimonium van de mensheid, met mooie uitzichten op Monte Amiata.

Prachtige dorpen en stadjes als Pienza, Montepulciano of het wijndorp (Brunello) Montalcino zijn vlakbij. Iets verderop Siena. De heilbaden van Montecatini-Terme. Casa Lemmi stelt graag een thema-dagtrip voor u samen. Trips met als thema, 'omgeving, spiritualiteit, eno-gastronomisch, therapeutisch of artistiek laten u een dag lang genieten.

Restaurant: In de directe omgeving vindt u enkele goede restaurants.
Prijs: Tweepersoonskamer met ontbijt vanaf Euro 100,- Zie voor speciale aanbiedingen de website.
   
   
  Website: www.casalemmi.com
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798