Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŰ Zuid-Italië SiciliŰ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB026    Categorie:  3 sterren Naam: Locanda al Colle
     
 
 
 

In de rust van een oude olijfboomgaard, in het heuvellandschap tussen het prachtige romantische stadje Lucca en de zandstranden van de Tireense zee bevindt zich Locanda al Colle.

Hetárecent fraai gerestaureerde boeren-landhuis biedt nu 5 heerlijke kamers, elk voorzien van eigen en-suite badkamer en ingericht met zorg en oog voor detail. Daarnaast kunt u er voor kiezen hier te verblijven in een grote comfortabele studio. Locanda al Colle beschikt over een fraaie tuin, met een gezellig terras waar ook het ontbijt geserveerd wordt. 's Avonds kunt u hier genieten vanáde zonsondergang in de Tireense zee.

De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en voorzien u graag van tips. Er is een samenwerking met een 'strandclub' waar ligbedden en parasols voorhanden zijn aan het strand van het Lido di Camaiore. Het is mogelijk hier een kookcursus te volgen. Locanda al Colle is geopend tussen Pasen en oktober.

       
       
Adres: via della Stretta 102 localitÓ Capezzano
Postcode: 55041
Plaats: Camaiore (Lucca)
 
 
Telefoon: 0039-0584-915195
Email: locandaalcolle@interfree.it
 
 
Kamers: 5 + 1 studio
Omgeving: De gehele omgeving is werkelijk prachtig en nodigt uit tot het maken van wandelingen. De heuvels en bergen van de Apuaanse Alpen zijn vlakbij. Het romantische Lucca, de toren van Pisa, badplaatsen als Viareggio en Forte dei Marmi zijn allen gemakkelijk bereikbaar. Een dagtrip naar Cinque Terre is goed te doen.
Restaurant: In de nabije omgeving vindt u diverse restaurants.
Prijs: Twee-persoonskamer met ontbijt van Euro 125,- tot Euro 150,-
   
   
  Website: www.locandaalcolle.it
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798