Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB023    Categorie:  3 sterren Naam: B&B da Susanne e Massimo
     
 
 
 

In een van de mooiste streken van heel Toscane niet ver van Volterra in het middeleeuwse stadje Terricicola bevindt zich de B&B annex restaurant en enoteca (wijnlokaal) van Susanne en Massimo. Dit bijzonder vriendelijke en enthousiaste jonge echtpaar heet u in hun prachtige pand van harte welkom en biedt u vriendelijkheid en gastvrijheid in een unieke omgeving.

De B&B biedt 6 ruime kamers, allen voorzien van een eigen badkamer, gezellig ingericht, waar u zich snel thuis zult voelen. Als volleerde wijnkenners bieden Susanne en Massimo u ook een complete enotheek waar u wijnen uit heel Toscane, maar vooral die uit de eigen streek kunt proeven. 's' Avonds kunt u heerlijk genieten van bijzondere streekgerechten in het eigen restaurant, waar de keuken uit de streek van de provincie van Pisa centraal staat.

De B&B, enotheek en het restautant van Susanne en Massimo offreren u een eenmalige sfeer, waar de echte passie voor de tradities, het eten en de wijnen van Toscane centraal staan. Hier vindt u nog het echte Toscane.

       
       
Adres: Via Roma 49
Postcode: 56030
Plaats: Terricicola (Pisa)
 
 
Telefoon: 0039-0587-658491
Email: info@susannemassimo.it
 
 
Kamers: 6
Omgeving: De gehele omgeving is werkelijk prachtig. Zacht golvende Toscaanse heuvels met cipressen en middeleeuwse dorpjes op hun top. Het unieke Volterra is zeer de moeite waard. Van hieruit zijn het torenstadje San Gimignano, Pisa en de Toscaanse kust bij de badplaats Cecina gemakkelijk te bereiken. Een dagtrip naar Siena, Florence of Lucca is goed te doen.
Restaurant: In het eigen restaurant offreren Susanne en Massimo u de heerlijkste streekgerechten. De zaal van het restaurant heeft nog de originele Toscaanse bogen plafonds waardoor hier dineren een eenmalige ervaring wordt.
Prijs: 2 persoonskamer, overnachting inclusief onbijt voor 2 personen Euro 60,- Kijk voor speciale aanbiedingen op de website!
   
   
  Website: www.susannemassimo.it
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798