Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-Umbri Zuid-Italië Sicili Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB015    Categorie:  3 sterren Naam: Le Due Volpi Agriturismo en B&B
     
 
 
 

In een prachtige vallei, omringd door de golvende heuvels van de Mugello streek, onveranderd sinds honderden jaren, bevindt zich Le Due Volpi B&B.

In een fraai gerestaureerd antiek boeren landhuis bevinden zich de 3 grote tweepersoons kamers en 1 n-persoons kamer. Eenvoudig ingericht maar comfortabel en elk voorzien van een eigen badkamer. Het rijkelijke ontbijt gebruikt u voor de grote open haard, of bij goed weer buiten onder de romantische loggia. De ruime mooie tuin en het heerlijke zwembad met ligbedden en tuinmeubelen staan ter beschikking voor momenten van relax. Op verzoek bereiden de eigenaren een typisch Toscaanse maaltijd voor u. Men organiseert graag proeverijen van wijn of streekproducten, u kunt hier zelfs een mini-cursus Italiaans koken volgen.

De eigenaren leven volgens het 'groene' principe: men heeft zonnepanelen, houtkachels, spaart energie waar het kan en gebruikt zoveel mogelijk biologische en lokale producten.

       
       
Adres: Via Molezzano 88
Postcode: 50039
Plaats: Vicchio (Florence)
 
 
Telefoon: 0039-055-8407874
Fax: 0039-055-8407874
Email: info@leduevolpi.it
 
 
Kamers: 3
Omgeving: Vicchio (5km) is een prachtig dorp. In de nabije omgeving vindt u er talloze, als Borgo san Lorenzo, Scarperia en Dicomano. Het hele gebied (Mugello) nodigt uit tot het maken van wandelingen en mountainbiketochten. Het prachtige Florence (35 km) en Fiesole (25 km) bereikt u in 30 minuten. De enorme outlet met honderden winkels van Barberino is vlakbij. Het meer van Bilancio met mooie zandstranden op 20 minuten. Het beroemde Mugello circuit (Moto GP en Formule 1) en een van de meest gerenomeerde golfbanen van Europa (Poggio dei Medici) zijn gemakkelijk te bereiken.
Restaurant: Op verzoek bereiden de eigenaren graag een typisch Toscaanse maaltijd voor u. Daarnaast vindt u in de Mugello-streek alom restaurants van alle types en kwalteitsklassen.
Prijs: Tweepersoonskamer van 80,- tot 105,- per overnachting inclusief rijkelijk ontbijtbuffet. En-persoons kamer 75,- tot 95,-.
   
   
  Website: www.leduevolpi.it
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798