Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: AB01    Categorie:  3 sterren Naam: De prachtige B&B's van AbruzzotoEurope
     
 
 
 

De regio Abruzzen biedt in haar overweldigende heuvel- en berglandschap de mogelijkheid tot het maken van prachtige wandelingen, excursies en trektochten, ver van de geeigende toeristische paden. De talrijke geautoriseerde gidsen en begeleiders die Abruzzen rijk is vergezellen u op verzoek met veel plezier. Maar ook zonder expert te zijn kunt u volop genieten van Abruzzen. Deze bijzonder groene Itliaanse regio is een ideale plek om buitensporten te beoefenen, met talloze uitgezette parcoursen op het gebied van trekking, mountain-bike, nordic walking, climbing, ski enz.

Abruzzen biedt een zo groot aantal Nationale parken, rust- en stiltegebieden en beschermde natuurgebieden die ingesteld zijn door zowel de regio als de staat dat we gerust kunnen spreken van Het Groene Hart van Italie. In geen ander deel van het land maken de beschermde gebieden een zo groot deel van het territorium uit.

Ga binnen in de talloze middeleeuwse en antieke dorpjes en borgo's die Abruzzen rijk is en maak een heerlijke wandeling in de steegjes en straatjes, vergaap u aan de pleintjes en ontdek de oude handwerken die deze regio nog volop te bieden heeft. Bezoek de talloze relegieuse manifestaties, de culinaire sagra's en de lokale feesten die in het voorjaar en de zomer overal te vinden zijn. En natuurlijk mag een proeverij van de typische producten van deze streek, direct aan de bron, op de boerderijen niet ontbreken.

Terwijl u een bezoek brengt aan de dorpjes en stadjes ga dan ook eens binnen in een van de vele musea: de grote met hun imposante verzameling vam middeleeuwse kunst en archeologische voorwerpen, maar ook de kleine plaatselijke musea die het verhaal van de boeren en herders van deze streek vertellen. De musea van moderne kunst en de bezoekerscentra van de beschermde natuurgebieden.

Abruzzen, een imposante regio in alle opzichten!!

       
       
 
 
 
 
Appartementen: Talloze appartementen in alle prijklassen.
Kamers: Een groot aantal B&B-accommodaties met kamers op alle nivo's.
Omgeving: De regio Abruzzen biedt de bezoeker op haar territorium een uitgebreid netwerk aan B&B's en heerlijke restaurants. Klik op de link naar de website om meer info te krijgen.
   
   
  Website: www.abruzzotoeurope.com/versione_inglese/home_ita.htm
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798