Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB090    Categorie:  3 sterren Naam: Locanda La Capannuccia
     
 
 
 

La Capannuccia is een†geraffineerd gerestaureerd landhuis omgetoverd†tot een gezellig romantisch, klein plattelands-hotel ondergedompeld in het prachtige landschap van de Toscaanse Chianti-streek.†Vanaf Siena volgt u de†ss222, de Chianti-straat omgeven door wijn- en olijfboomgaarden en†kleine middeleeuwse gehuchtjes en u komt vanzelf in het hart van de Chianti-streek waar u een unieke Italiaanse hartelijkheid zult ervaren.

La Capannuccia biedt een verblijf in heerlijke kamers ingericht met de typische meubels van de streek en†voorzien van comfortabele privť-badkamers. Men serveert gerechten, bereidt volgens aloude recepten en de wijn en olijfolie zijn natuurlijk van de†streek.†

Rond het landhuis treft u landweggetjes in de schaduw van eiken en cipresssen en ruikt u de geur van wilde kruiden.

Een heerlijk zwembad omgeven door ligbedden waarvandaan u mooie uitzichten heeft laat u echt genieten van deze goddelijke streek.

       
       
Adres: Loc. La Capannuccia - Pietrafitta
Postcode: 53011
Plaats: Castellina in Chianti (Siena)
 
 
Telefoon: 0039-0577-741183
Fax: 0039-0577-741183
Email: info@lacapannuccia.it
 
 
Omgeving: U bevindt zich hier in een van de mooiste streken van Toscane. De Chianti-streek staat bekend om haar wijn, u vindt dan ook overal wijnlandgoederen waar een bezoek aan de kelders en een proeverij mogelijk is. Prachtige steden en dorpen als Greve, Siena, Florence, San Gimignano, Radda in Chianti, Gaiole in Chianti, Pisa en Arezzo zijn gemakkelijk te bereiken.
Restaurant: U kunt hier genieten van originele streekgerechten, Restaurants van uiteenlopende prijsklassen vindt u in de dorpen in de omgeving.
   
   
  Website: www.lacapannuccia.it
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798