Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB083    Categorie:  3 sterren Naam: Il Borgo sulla Collina
     
 
 
 

Il Borgo sulla Collina bevindt zich†in het middeleeuwse dorpje Civitella Benazzone in een gedeelte van een oud klooster. Hier treft u rust en stilte en lijkt het of de tijd stil gestaan heeft.

De restauratie is met respect voor de originele structuur gedaan zodat u nu nog kunt genieten van de natuurstenen middeleeuwse bogen. De kamers zijn ruim en met smaak ingericht.

Eťn kamer beschikt over een†privť-badkamer de andere 2 delen een comfortabele badkamer. Allen 3 hebben een uitzicht om van te watertanden, twee van de kamers beschikken over een eigen terras of balkon.

Het ontbijt kan bij goed weer geserveerd worden op een terras met een uitzicht van 360†graden over de prachtige omliggende heuvels en dalen. Il Borgo sulla Colino biedt in een familiaire sfeer een rustig verblijf. De eigenaren Imad en Vesna zijn bijzonder vriendelijk en staan graag voor u klaar.

Op verzoek is het ook mogelijk een kookcursus te volgen.

       
       
Adres: Via Monte Cervino, 40
Plaats: Civitella Benazzone (Perugia)
 
 
Telefoon: 0039-075-594 11 30 Mobiel: 0039-339-2978221
Email: info@ilborgosullacollina.it
 
 
Kamers: 3
Omgeving: De gehele omgeving is wondermooi en uitstekend geschikt voor het maken van wandelingen. Het prachtige Assisi is niet ver en de hoofdstad van UmbriŽ, Perugia is binnen 30 minuten bereikbaar. In de heuvels vindt u alom mooie kleine dorpjes en prachtige kastelen. De vallei van de rivier de Tiber richting Cittŗ di Castello is vol van natuurschoon. Binnen 1 uur bereikt u prachtige stadjes als Spello, Foligno, Gubbio, Trevi, of Todi. Het Trasimeense meer bevindt zich op 45 minuten.
Prijs: Tweepersoonskamer van Euro 30,- tot Euro 40,- per persoon per nacht inclusief ontbijt.
   
   
  Website: www.ilborgosullacollina.it
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798