Start Alle B&B's Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELB069    Categorie:  3 sterren Naam: Il Frutteto
     
 
 
 

In het prachtige zuiden van Toscane in het romantische Maremma gebied, halfweg†tussen het de stad Massa Marittima en de beroemde abdij van San Galgano, omringt door de bossen van de IJzer heuvels (Colline Metallifire)††bevindt zich op 675 meter hoogte†het middeleeuwse plaatsje Boccheggiano.

Van hieruit heeft u geweldige uitzichten richting de zee en het eiland Elba aan een kant en de heuvels van Siena met aan de einder Monte Amiata aan de andere kant. In dit prachtige scenario, in het hart van het middeleeuwse stadje vindt u Il Frutteto.†

Het fraaie dorpshuis biedt 4 heerlijk ruime appartementen van 32 tot 65 m2, van alle comfort voorzien. Een eigen sateliet tv en goed uitgeruste keukenhoek behoren tot de standaard inrichting. 3 van de appartementen beschikken over een mooi panoramische eigen terras met eigen bbq, terwijl de vierde een eigen balcon met mooie uitzichten en een bbq heeft.

In de fraaie tuin kunt u relaxen aan de rand van het heerlijke zwembad. Tuinstoelen en ligbedden zijn hier beschikbaar. Il Frutteto heeft de beschikking over een eigen in de omgeving bekend restaurant met de naam La Ciottolona, u kunt daar in een typisch Toscaanse sfeer†genieten van originele streekgerechten.

       
       
Adres: Piazza Diaz, 11
Postcode: 58020
Plaats: Boccheggiano-Montieri (Grosetto)
 
 
Telefoon: 0039-0566-998042 Mobiel: 0039-338-9859837
Email: info@ilfruttetointoscana.it
 
 
Appartementen: 4
Omgeving: Door de ligging van Il Frutteto is het voor u mogelijk uw vakantie in alle rust door te brengen maar toch de bekende steden en streken van Toscane vol kunst en cultuur onder handbereik te hebben. De prachtige stranden bij Punta Ala vindt u op 35 Km. De stad Piombino, vanwaar u een bezoek aan het eiland Elba kunt brengen (45Km). De beroemde abdij van San Galgano 5 Km. Het mooie Siena vindt u op 45km. Florence (100km) en Pisa (80km) zijn goed te bereiken. Prachtige heilbaden als die van Saturnia of Bagno Vignone vindt u binnen het uur. De directe omgeving is bijzonder geschikt voor het maken van wandelingen of fietstochten.
Restaurant: Eigen restaurant met heerlijke streekgerechten.
   
   
  Website: www.ilfruttetointoscana.it
      
 
  B&B in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798